En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les aules on es fan les proves d'accés a la universitat. / Foto: Gemma Tubert (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de 3.000 estudiants gironins s'examinen de les proves d'accés a la universitat (PAU) des d'aquest dimecres a les comarques gironines.

Cap a dos quarts de nou del matí, els estudiants han anat entrant per ordre de llista a les diferents aules i els membres del tribunal els han repartit el formulari anònim on han de marca si volen fer els exàmens en català o castellà. Després de donar-los les instruccions pertinents, a les nou puntualment han començat les proves.

La coordinadora de les PAU, Manuela Hidalgo Muñoz, ha explicat que no s'ha registrat cap incidència en cap punt on s'han fet els exàmens i que, de moment, les dues proves que s'han realitzat (la de llengua i literatura castellana i llengua estrangera) han començat puntuals i sense problemes.

Dels 3.620 gironins que faran les proves a la demarcació de Girona fins divendres, 2.838 s'examinen als campus del Montilivi i del Barri Vell de Girona.

A Olot, hi ha una subseu a l'institut Bosc de la Coma pels alumnes de la Garrotxa, on s'han presentat 261 estudiants. A Figueres, les proves s'han repartit entre tres instituts (a banda de l'Olivar Gran, també se n'han fet a l'Alexandre Deulofeu i al Narcís Monturiol) per acollir 521 alumnes de l'Alt Empordà.

El primer examen que han fet els futurs universitaris ha estat el de Llengua castellana i literatura. A les dotze, el de llengua estrangera i a la tarda s'han reprès les proves amb les diferents especialitats. Dijous els exàmens començaran amb la prova d'Història.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS