En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La cooperació policial ha permès confirmar que darrere dels incendis de contenidors a Salt i Girona hi hauria el mateix autor, un home de 34 anys.

Quan la Policia Local de Salt el va arrestar per la seva suposada relació amb la crema de 12 contenidors la matinada del 16 de maig, va compartir les diligències amb la Policia Municipal de Girona per si també podia ser l'autor dels incendis detectats a la capital.

Segons informa l'Ajuntament de Girona en un comunicat, els investigadors han comprovat que les característiques del sospitós captat per les imatges de Salt coincideixen amb les del presumpte piròman enregistrat per una càmera de videovigilància situada en un establiment proper al lloc dels fets.

Durant el nit, l'home hauria començat calant foc a contenidors del passeig dels Països Catalans de Salt i també n'hauria cremat un al carrer Santa Eugènia de Girona.

Els agents de la secció d'investigació de la Policia Municipal de Girona ha detingut el sospitós aquest dimarts al matí per la seva suposada relació amb la crema de contenidors.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS