En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un vagó bolcat d'una atracció a la festa major d'estiu de Sils amb un vehicle d'un cos d'emergències al fons.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un home i un nen han resultat ferits aquest divendres després que hagi descarrilat el vagó d'una atracció a la festa major d'estiu de Sils. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de deu de la nit.

Els dos afectats viatjaven al vagó que ha sortit de la via, d'una atracció tipus tren de la bruixa.

Les primeres informacions apunten que el menor ha sofert lesions menors i que l'adult n'ha patit alguna de més important a la zona de les costelles.

L'alcalde del municipi, Eduard Colomé, ha indicat que s'han desplegat tots els serveis d'emergència necessaris per atendre els afectats i per esbrinar què ha passat.

L'adult i el menor han estat traslladats a un centre sanitari per precaució.

Els Mossos han obert una investigació per esclarir les causes. L'alcalde del municipi, Eduard Colomé, diu que facilitaran tots els documents que es requereixin i assegura que aquesta atracció, que és del tipus tren de la bruixa, "complia tots els requisits" perquè "va presentar els certificats corresponents que exigeix l'Ajuntament".

En termes de seguretat, Colomé ha detallat que "cada vegada que una atracció de fira para en un municipi, un enginyer els fa la revisió de seguretat després que s'hagi muntat". I aquesta, assegura, "la va passar" perquè "va presentar la certificació a l'Ajuntament".

Després de l'accident, l'Ajuntament no ha autoritzat als firaires responsables de l'atracció a reobrir, tot i que segons detalla l'alcalde de Sils, van sol·licitar poder fer-ho. Les atraccions de la festa major d'estiu de la localitat van posar-se en funcionament justament aquest divendres, quan començava, i desmuntaran dimarts. L'atracció accidentada no podrà reobrir, però tampoc "no es podrà moure d'on és ara fins que ho autoritzi la policia judicial" i acabi la investigació.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS