En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

L’alcalde, Narcís Llinàs, la regidora de Medi Ambient, Pilar Aliu i la tècnica de l’àrea de Medi Ambient. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ja han començat a la Deixalleria Municipal les obres de millora i ampliació de l’edifici de les oficines de l’Àrea de Medi Ambient de Llagostera.

Uns treballs que preveuen la construcció d’un nou edifici de 60 m2 i quedarà connectat a l’actual edifici a través d’un porxo tancat.

Les obres han de millorar les actuals oficines que utilitza el personal de Medi Ambient i on actualment hi treballen entre 3 i 4 tècnics en unes instal·lacions de 20 m2 i compartint espai amb la resta de treballadors de la Deixalleria Municipal de Llagostera.

Segons ha informat l’Ajuntament de Llagostera “aquesta reforma és necessària pels treballadors i pel municipi, ja que es disposarà d’un espai adaptat a les necessitats de treball i volum de feina”.

Un cop finalitzi l’obra, es disposarà de quatre espais de treball, una sala de reunions i un lavabo propi.

Els treballs està previst que durin uns 5 mesos i tenen un pressupost de 139.442,71€ (més IVA).

D’altra banda des del consistori també s’aposta per les energies renovables, per aquest motiu hi ha prevista una instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum per aquestes noves oficines. En aquest sentit l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, ha destacat l’aposta del municipi per anar transformant els espais municipals en llocs més sostenibles i ha destacat que l’energia fotovoltaica és una de les prioritats en aquest sentit.

Per ara a Llagostera hi ha instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum a la Biblioteca Julià Cutiller amb 44 plaques solars que es varen posar en funcionament al 2019 i l’any passat es van instal·lar a les dues llars d’infants (El Niu i El Carrilet).

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS