En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Un detingut per la Guàrdia Civil en un opertiu contra el tràfic de drogues. / Foto: Guàrdia Civil

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil de Girona i la Gendarmeria francesa contra el tràfic de drogues a escala internacional s'ha saldat amb 10 detinguts.

Segons informa l'institut armat en un comunicat, l'operació batejada com Aiguamolls/Starcoke va culminar dimarts amb deu registres domiciliaris.

Durant els escorcolls han localitzat 220 grams de cocaïna, 11.930 grams de cabdells de marihuana i 1.005 grams d'MDMA (èxtasis). A més, també han localitzat diverses armes de foc com tres fusells d'assalt, una pistola i un revòlver.

Els agents també han comissat nou vehicles i dos rellotges Rolex i han intervingut uns 200.000 euros (67.000 en efectiu i 140.000 en comptes bancaris intervinguts).

La investigació és per delictes contra la salut pública, organització criminal i blanqueig de capitals. L'operatiu s'ha fet simultàniament i a les comarques gironines els agents han detingut un dels sospitosos a Serinyà.

La Guàrdia Civil ha posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona les diligències instruïdes.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS