En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, de 24 i 31 anys, per la baralla i les destrosses a les portes de la discoteca Platea de Girona dissabte a la matinada.

La policia atribueix als tres arrestats -que tenen múltiples antecedents- els delictes de danys al local amb llançament d'objectes, baralla tumultuària, lesions lleus i danys al vehicle d'un dels controladors de la discoteca.

Al considerat instigador, de 31 anys, també li atribueixen el delicte de danys al local amb encastament d'un vehicle i amenaces de mort verbals i amb arma blanca.

Està previst que els detinguts passin a disposició judicial aquest dimecres.

L'enfrontament del grup contra el personal de seguretat del local es va produir pels volts de les tres de la matinada, després que els deneguessin l'accés.

Tal com es pot veure en diversos dels vídeos que circulen per les xarxes, el grup va carregar contra la porta de la discoteca amb objectes metàl·lics i, fins i tot, va aixafar el vidre frontal d'un vehicle i encastar-ne un altre. L'incident va deixar un ferit lleu amb una contusió, que no va requerir atenció mèdica. El local va presentar denúncia pels fets.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS