En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'arma amb la que el detingut hauria amenaçat als treballadors. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El primer robatori es va produir el passat dijous 11 de gener pels volts de les 19.15h. El sospitós va entrar i amenaçar la treballadora d'un centre de bellesa de Girona amb un ganivet i es va emportar la caixa registradora.

Dos dies més tard, el 13 de gener i també a quarts de 8 del vespre va fer el mateix, en aquest cas en un supermercat de la ciutat.

L'arrestat va amenaçar una treballadora amb el ganivet i es va emportar també els diners de la caixa i va fugir corrent del lloc dels fets.

Aquesta vegada, però, els Mossos d'Esquadra el van trobar una hora més tard al carrer i el van detenir. A més, els agents van poder recuperar l'arma amb la que havia perpetrat el robatori al supermercat i que el lladre havia perdut en la fugida.

Els Mossos també li van trobar part dels diners que s'havia emportat del supermercat i van poder determinar que es tractava de la mateixa persona que dos dies abans havia entrat a robar al centre de bellesa.

El detingut com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un home de 58 anys i que compta amb antecedents, va passar a disposició del jutjat de guàrdia ahir dimarts 16 de gener.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS