En directe: El gust és vostre

 Llagostera Ràdio on-line

El material intervingut pels Mossos a Girona. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut de nou el lladre que la setmana passada va saquejar 19 cotxes en una nit a Riudellots, després de saquejar-ne dos més a Girona.

L'home, de 38 anys, va rebentar els vidres dels vehicles i es va emportar el que hi havia. Els fets van passar ahir diumenge a la tarda al carrer de Pedret, a l'entrada de la ciutat.

Pels volts de tres quarts de 8 del vespre els veïns van avisar els Mossos al veure que un home rebentava els vidres de cotxes estacionats. Quan els agents van arribar l'home no era al lloc dels fets i es va iniciar una recerca per intentar trobar-lo.

Al cap de poca estona, el van trobar a tocar del riu amb tot d'objectes que havia llançat en una zona amb vegetació.

Es tractava de material ciclista que els policies van poder confirmar que pertanyien a un grup i que estava en un dels vehicles. A més, els agents van localitzar una defensa extensible amb la que se sospita que l'home hauria rebentat els vidres dels dos cotxes.

Finalment se l'acaba detenint per un presumpte delicte de robatori amb força. Aquest dilluns al matí ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Girona.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS