En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El material intervingut pels mossos en la detenció del lladre a Sils. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En una sola setmana, el detingut, acumula 3 detencions per saquejar vehicles en 3 municipis gironins, a Riudellots de la Selva, Girona i Sils.

L'última detenció va ser aquest dimarts després de rebentar 17 cotxes a Sils. Un veí anava a treballar i va trobar-se el vidre del seu cotxe trencat i va avisar la policia.

Els Mossos d'Esquadra van trobar-lo a prop de l'estació de tren amb alguns dels objectes que havia agafat dels vehicles.

L'home, de 38 anys, rebentava els vidres dels cotxes i s'emportava tot el que hi trobava a dins: ulleres de sol, cantimplores, cables, motxilles i tots els objectes que trobava.

La primera de les detencions va ser a Riudellots de la Selva, quan l'home havia entrat a robar en dinou vehicles aparcats al carrer. En aquell cas, una de les víctimes va veure l'home que portava una jaqueta seva i va avisar a la policia.

Quan els Mossos el van detenir, van enxampar-lo amb la majoria dels objectes que havia agafat dels vehicles saquejats. Després de passar a disposició judicial, el jutge el va deixar en llibertat a l'espera de judici i l'home va aprofitar-ho per tornar a delinquir. En aquest cas va ser a Girona, quan va emportar-se roba ciclista de dues furgonetes que hi havia aparcades al barri de Pedret. Un veí va alertar la policia que van poder detenir-lo, però va tornar a quedar en llibertat a l'espera de judici.

La matinada del dimarts l'home va tornar a saquejar una vintena de cotxes més a Sils i quan un veí va alertar a la policia, aquests el van anar a buscar a l'estació de tren. Allà el van trobar amb diverses jaquetes i objectes, tal com havien fet amb les dues detencions anteriors en tan sols sis dies de diferència.

Aquest dimecres ha passat a disposició judicial i el jutge de Santa Coloma de Farners ha decidit enviar-lo a presó provisional per l'alta reincidència que acumulava el detingut.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS