En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una agent de Vigilància Duanera amb part del carregament d'haixix interceptat en una cala del cap de Creus. / Foto: Mossos d'Esquadra i Vigilància Duanera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van tenir lloc el 23 de gener a les 21.10h, quan un helicòpter de Vigilància Aduanera va detectar una embarcació que navegava cap a la cala Culip, al Cap de Creus.

Efectius del servei de Vigilància Aduanera de l'Àgencia Tributària van comprovar que diversos vehicles i persones es trobaven a la zona en actitud d'espera i va coordinar-se un operatiu conjunt amb els Mossos d'Esquadra i es van activar nombroses patrulles.

Fonts policials han relatat que els investigats van escapar amb l'embarcació i corrent camp a través després d'adonar-se de la presència policial. La ràpida fugida va fer que quedessin abandonats a la zona diversos vehicles i objectes personals

Així, es va comissar una furgoneta de grans dimensions que s'havia accidentat mentre tractava de sortir del camí que condueix a aquesta cala. A l’interior s’hi van trobar fardells d’arpillera de diferents dimensions. També es van localitzar més fardells al costat de les escales per accedir a la petit platja, i 100 bidons amb combustible per a proveir l'embarcació que transportava la droga. En total els agents van recuperar 3’5 tones de haixix.

La policia va mantenir el dispositiu fins a altes hores de la matinada per assegurar i retirar la droga interceptada, els vehicles abandonats i intentar localitzar i detenir les persones implicades en els fets. La investigació es manté oberta a l'espera d'identificar i detenir els individus implicats.

El jutjat d'instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres s’ha fet càrrec del cas.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS