En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest dijous el sospitós de la crema de contenidors al carrer Illa de Formentera, al barri de Pont Major.

Els fets van tenir lloc el 17 de gener capa les 11 de la nit. L'incendi va cremar un total de tres contenidors del carrer i va danyar la façana de l'edifici més proper, el número 41.

En total, el valor dels danys ascendeix fins als 2.435,73 euros.

Després de rebre les corresponents denúncies, tant de l'Ajuntament per la crema de contenidors com la propietat de l'edifici pels danys a la façana, la Policia Municipal de Girona va obrir una investigació.

Un cop visionades les imatges de les càmeres de seguretat de diferents establiments, van poder identificar el presumpte autor dels fets i van engegar les tasques per localitzar-lo. Finalment, l'han detingut aquest dijous al migdia a la plaça Independència.

L'home està detingut per un delicte de danys i, a més, per un delicte de trencament de l'ordre que li prohibeix acostar-se a menys de 200 metres i comunicar-se amb la seva exparella arran de diverses denúncies per violència masclista. Les imatges de la crema de contenidors acrediten que va estar a menys de 200 metres de casa de la víctima.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS