En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels espais de l'explotació durant la inspecció de l'any 2022. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d’Esquadra han denunciat per segona vegada el propietari d’una granja de porcs de Riudellots de la Selva per irregularitats greus a l’explotació.

Entre d’altres, els agents es van trobar que hi havia una fuita de purins que es va detectar el 2022 i que encara no s’havia resolt.

Els agents també els han denunciat per la crema de residus com ara bidons plàstics, llaunes i recipients i la retirada il·legal d'animals morts.

Durant la inspecció, a més, van constatar que pel terra de tota la instal·lació hi havia cadàvers de porcs i rates en avançat estat de descomposició i van veure animals morts dins els mateixos espais on n’hi havia de vius.

També van detectar altres animals amb greus problemes físics que no rebien assistència veterinària. Davant dels fets, s'ha denunciat el titular de l’explotació ramadera amb les corresponents actes administratives.

Les actes aixecades s'han tramès a l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Agència de Residus de Catalunya, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i l’ajuntament de la població.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS