En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’equip de govern de Llagostera (Junts i PSC) ha recuperat el procés participatiu per tal de que els ciutadans escullin a què es destinen 40.000€ del Pressupost.

En concret aquest import surt del capítol d’inversions del Pressupost Municipal d’aquest 2024.

De moment s’ha obert un procés de recollida de propostes que un cop recollides es validaran tècnicament i les que es mantinguin es sotmetran a votació popular.

També es tornarà a obrir el procés participatiu als joves de l’Institut de Llagostera que estan cursant l’ESO per involucrar-los a les dinàmiques de participació. La proposta més votada pels estudiants s’incorporarà a la resta de propostes que s’hauran de votar pels llagosterencs.

Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament de Llagostera a través de la plataforma de participació ciutadana Decidim o bé a través d’unes butlletes que s’envien casa per casa i que es poden dipositar a una bústia permanent que està ubicada al Casino Llagosterenc. També estarà de manera itinerant al mercat setmanal (14 i 28 de març d’11h a 13h), a la Casa de les Vídues (13 i 19 de març), a la Llar de Jubilats (12 i 23 de març), a l’Institut (20 i 27 de març) i al Pavelló Municipal d’Esports (18 i 21 de març).

Serà de l’1 al 15 d’abril quan es farà la validació tècnica de les propostes i del 22 d’abril al 5 de maig es durà a terme la votació popular, que serà telemàtica i presencial als mateixos punts de recollida de les propostes.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS