En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una plantació de marihuana en una casa de la urbanització de la Goba de Vidreres. / Foto: Mossos d’Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El mes de febrer els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana en una casa de la urbanització de La Goba de Vidreres. Arran d’això van començar a investigar els fets.

Finalment el passat dijous 21 de març es va fer un operatiu per desmantellar el cultiu amb el suport dels agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona.

Una vegada dins de la casa, els agents van veure que hi havia tres estances i dues d’elles estaven perfectament habilitades pel cultiu de marihuana. De fet, hi van trobar 196 plantes.

També hi havia 42 focus amb trasnformadors, 28 ventiladors, 8 aparells amb motors d’aire condicionat, tubs de ventilació, fertilitzants, 3 extractors i 5 filtres de carboni. A més, hi havia una llibreta que servia com a diari de regadiu de la plantació.

La casa tenia la llum punxada. Tenia una connexió clandestina subterrània a través de la qual evitaven facturar un consum elèctric elevat i atípic. La companyia elèctrica calcula que l’home detingut hauria defraudat 24.000 euros de llum.

A dins, els agents hi van trobar un home, de 51 anys, que va acabar detingut per ser el responsable de la plantació. També hi havia dos gossos de raça perillosa que no tenien xip d’identificació i que els van traslladar a la protectora d’animals.

El detingut té antecedents i el avui divendres 22 de març ha passat a disposició judicial.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS