En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Mossos d'Esquadra i el furgó de la funerària a l'exterior de la casa de Bellcaire on ha passat el crim. / Foto: ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un nen de 5 anys ha aparegut mort i la seva mare ferida greu aquest dimecres al matí a Bellcaire d'Empordà. Des del principi, la principal hipòtesi ha estat que l’autor dels fets seria el pare

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a tres quarts de sis del matí.

En arribar-hi les patrulles, han localitzat un menor i la dona que presentaven ferides greus. Tots dos han estat atesos per tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Malauradament, el nen ha mort a conseqüència de les ferides i la dona ha estat traslladada a l'hospital Trueta de Girona. Segons fonts del centre, continua ingressada i es troba estable dins la gravetat.

La detenció del pressumpte assassí s'ha produït pocs minuts després de les 11 del matí en un carrer cèntric d'Albons. El sospitós estava caminant amb la roba de treball i ensangonat quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra l'ha trobat i s’ha aturat. Els agents l’han identificat i l’han arrestat.

En el registre posterior, els policies li han trobat la navalla amb la que, presumptament, ha perpetrat el crim. Segons fonts properes al cas, l’home, de 27 anys, no ha dormit a l’habitatge i hi hauria anat a primera hora del matí. Allà hauria atacat el fill de 5 anys i després hauria ferit la mare de 29 anys que ha pogut avisar un veí del davant que ha estat qui ha alertat els Mossos. L’home ha fugit del lloc dels fets

Segons fonts properes al cas, estaven en tràmits de separació i hi ha possibles antecedents de violència masclista de l’any passat. L’home és el pare biològic del petit.

Segons fonts properes al cas, durant la reconstrucció que han fet a l'escena del crim davant la comitiva judicial i els investigadors dels Mossos d'Esquadra, el detingut ha reconegut que aquest dimecres a la matinada ha fet servir les seves claus per entrar al domicili. També ha admès que anava armat amb una navalla.

La parella estava en tràmits de separació, segons les mateixes fonts. A dins de l'immoble, hi havia la mare, de 29 anys, i el petit, de 5 anys. L'arrestat ha afirmat que s'ha dirigit fins a l'habitació de la dona, on hi havia la mare i el nen dormint, i s'ha llançat damunt d'ella. Segons la seva versió, ha estat aleshores quan ha sentit el petit plorant, l'ha "empentat" i el nen se n'ha anat cap a la seva habitació.

L'home, de 27 anys, ha afirmat que l'última imatge que té del petit és estant de bocaterrosa i immòbil al seu llit. Fonts properes a la investigació han indicat que el nen tenia diverses ganivetades a la zona del pit.

Després de perpetrar l'atac, el detingut ha explicat que ha marxat del domicili però que ha tornat una estona més tard. En aquell moment, s'ha trobat la dona a la porta i l'ha arrossegat de nou cap a dins de l'immoble. L'home ha afirmat que llavors l'ha colpejat a la cara amb un objecte de ferro i ha fugit del domicili.

El jutjat número 1 de la Bisbal d'Empordà s'ha fet càrrec del cas.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS