En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de 320.000 dones han recollit productes menstruals reutilitzables a les farmàcies de l'inici de la campanya 'La meva regla, les meves regles', posada en marxa des del Govern el passat mes de març.

Segons ha anunciat la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, en el primer mes de funcionament s'ha superat el mig milió de descàrregues del codi QR necessari per poder demanar copes, calces o compreses reutilitzables, concretament, se n'han registrat 532.871.

"Això demostra com era de necessari avançar en la garantia del dret a l'equitat menstrual", ha celebrat Verge.

"Poder parlar obertament i de forma comunitària de salut menstrual, de primeres menstruacions i de climateri, de viure el cicle amb salut i de deixar enrere els tabús, ja és transformació feminista", ha reivindicat Verge.

Ha reivindicat que la posada en marxa de la distribució gratuïta de productes menstruals reutilitzables ha permès obrir una "conversa molt necessària que el país està vivint intensament des de fa un mes".

"És molt positiu, perquè més enllà de la distribució gratuïta i universal de productes menstruals reutilitzables, ha provocat que parlem de temes que fins ara es guardaven per a l'àmbit privat i sobre els quals regnava el silenci", ha sentenciat.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS