En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Vista aèria de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el marc del procés participatiu dels pressupost 2024 de l’Ajuntament de Llagostera s’han activat les votacions per escollir les propostes seleccionades.

Un circuit Pumptruck, enllumenar el carril bici, millorar l’accessibilitat a la Llar de jubilats, millorar la senyalització interior de la Deixalleria Municipal, renovar les carrosses dels Reis, construir un nou parc d’esbarjo per a gossos, crear zones d’ombra i millores en parcs i construir una pista de Vòlei són les 8 propostes.

Les votacions es poden fer preferentment de manera telemàtica fins al diumenge 12 de maig, des de la plataforma Decidim o bé presencialment amb les butlletes i indicacions s'han enviat a la bústia dels habitatges del municipi.

Per votar és necessari estar empadronat a Llagostera i tenir 16 anys en endavant.

El regidor de Participació Ciutadana, Adrià Guinò, s’ha mostrat satisfet de recuperar aquest procés participatiu per involucrar la ciutadania en la presa de decisions i de la bona resposta que ha tingut, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu el procés de recollida de propostes per part dels llagosterencs i llagosterenques.

En aquest sentit ha explicat que les propostes que no han passat a la fase de votació principalment responen a dos motius: no complien amb les bases establertes durant el procés o bé ja estaven previstes d’executar-se durant l’any en el pressupost municipal aprovat.

El procés de participació ciutadana compta amb el suport de la Diputació de Girona.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS