All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’any 1984 s’iniciaven les emissions de Llagostera Ràdio des dels antics estudis del c/ Àngel Guimerà. Aquest 2024 es compleixen 40 anys d’aquelles primeres emissions.

L’emissora es va inaugurar el diumenge 8 d’abril al migdia amb Joan Carles Buhigas com a director. En un inici les emissions es realitzaven des del 106.0 FM però al cap d’un temps es va canviar a la freqüència actual i definitiva, el 105.7 FM.

Al llarg d’aquets 40 anys, ara ja complerts, per les nostres instal·lacions, tant dels antics estudis del c/ Àngel Guimerà com dels actuals al c/ Sant Pere han passat molts col·laboradors, gent que ha dedicat moltes hores a fer possible l’emissora local de Llagostera.

És molt complicat reunir tots els noms d’ells, però si que cal fer un reconeixement i donar-los les gràcies per haver fet possible que aquest 2024 celebrem que tenim una ràdio ben viva. I com no, a totes els que a dia d’avui fan possible oferir una programació de gran qualitat.

Ara celebrem els 40 anys d’emissions ininterrompudes i per celebrar-ho com cal hem realitzat una festa a la plaça Catalunya de Llagostera el diumenge 21 d’abril. Es va comptar amb els concerts dels grups Sotrac, Benisfrí i MyStart i la música dels 70-80-90 a càrrec del nostre company Albert Coll. T

Un acte que ens ha permès veure’ns les cares i celebrar com cal aquesta efemèride i públicament agrair la col·laboració de tots els que han fet possible Llagostera Ràdio.

Pots visualitzar les fotografies de la festa dels 40 anys de Llagostera Ràdio al nostre Facebook.

També pots escoltar tot seguit els concerts que es van dur a terme durant la festa: 

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS