En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El cantant Lildami. / Foto: Pere Francesch (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La nit del dissabte 8 d'abril la platja de Riells de l'Escala es convertirà en escenari del festival Ítaca, que estrenarà aquesta localització. Ho farà amb dos concerts gratuïts, amb Lildami i Julieta.

El terrassenc aterra a l'Escala per presentar en primícia el nou àlbum, 'Dummy'. El 2022 ha estat un dels anys més mediàtics pel raper català, després de convertir-se en jurat del concurs 'Eufòria' de TV3 i presentar el programa 'Cover', de la mateixa cadena.

També ha estrenat el videoclip 'Supermercat', que ha aconseguit un gran nombre de visualitzacions a les xarxes i el cantant ja compta amb un capgros a Terrassa.

Ara, el raper encara l'any amb l'objectiu de presentar el nou disc que acaba de publicar. Està carregat de temes plens d'optimisme i ironia amb referències a l'amor, la fama i el canvi climàtic. El cantant mostra una aposta per barrejar el pop i el rap amb el trap o la batxata.

A més, Lildami estarà acompanyat de Julieta, la jove cantant barcelonina que va debutar el 2021 i que s'ha situat com una de les artistes catalans més destacades de la nova escena del pop català. Els seus temes recorden a Angèle o Dua Lipa i Julieta repassarà a l'Escala els temes del seu disc 'Nu llum ni lluna', on experimenta amb el reggaeton, el pop o l'indie.

Aquests dos noms se sumen als artistes que el festival ja havia anunciat pels concerts que fa la revetlla de Sant Joan a la platja de l'Estartit. El divendres 23 hi actuarà Iseo & Dodosound, els Catarres i Boom Boom Fighters. L'endemà serà el torn de La Maravillosa Orquesta Del Alcohol (MODA) i Triquell, tot i que el certamen ha alertat que s'anunciaran més artistes.

L'Ítaca preveu anunciar els caps de cartell de l'onzena edició del festival aviat.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS