En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'accident entre el camió i l'autobús a l'AP-7 a Maçanet de la Selva.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un ferit crític, un menys greu i tres lleus és el balanç d'un xoc entre un camió i un bus escolar aquest divendres cap a un quart de 6 de la tarda a l'AP-7, al seu pas per Maçanet de la Selva.

El camió ha picat per encalç amb un autobús escolar, a bord del qual viatjaven una seixantena de persones, la majoria menors d'edat que anaven d'esplai.

L'accident ha obligat a tallar l'autopista en sentit sud. El succés ha provocat cues quilomètriques en ambdós sentits de la marxa.

Els Bombers han enviat 5 dotacions a l'indret, que han hagut d'excarcerar el conductor del camió, l'estat del qual no ha transcendit en les primeres informacions.

L'accident ha obligat a tallar l'autopista en sentit sud i provocava, a les sis de la tarda, 6 quilòmetres de retenció cap a aquesta banda i quatre en sentit nord.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que les cinc persones ateses són el monitor en estat crític traslladat a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona en helicòpter, un menor en estat menys greu i dos menors i un home en estat lleu, que han estat traslladats a diversos centres sanitaris.

La cinquantena de passatgers restants s'han traslladat al pavelló municipal d'Hostalric, on s'ha habilitat un dispositiu preventiu format per tres unitats terrestres i un equip de suport psicològic del SEM.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS