En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquesta pedalada s'engloba dins l''Everesting', un repte mundial que consisteix a escollir qualsevol turó a qualsevol part del món i completant-ne, en una sola activitat, tantes ascensions com siguin necessàries.

S'ha d'acumular fins a 8.848 metres, l'alçada equivalent de l'Everest. Les opcions són 22 ascensions per a l'Everest, 12 pel Mont Blanc, 6 pel Pedraforca, 3 per la Mare de Déu del Mont, 2 per Rocacorba i 1 pels Àngels i el repte es pot fer en bicicleta o a peu i s'autocontrola amb l'aplicació Strava.

Des de l’organització es posarà a disposició dels participants tots els mitjans per ajudar a aconseguir el repte.

El 30 de setembre, entre les 8 del matí i les 4 de la tarda es tallarà la carretera dels Àngels al pas de vehicles rodats, també hi haurà servei mecànic, lloguer de bicicletes (normals i elèctriques), a més de zona de descans i fisioteràpia i servei de bar fins a les quatre de la tarda.

Les Inscripcions anticipades es poden fer al web de Mou-te en bici fins al 25 de setembre i tenen el preu solidari de 20€, que inclou una samarreta, dorsal personalitzat, sorteig de material o roba i una consumició al bar. Les inscripcions també es poden fer el mateix dia de l'esdeveniment per 25 euros.

Les sortides i el campament base serà a l’aparcament de Bicentury a Quart.

L'esdeveniment sorgeix de la col·laboració entre Mou-te en Bici, entitat de promoció de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu i no contaminant, i la Fundació SERGI, entitat amb més de quaranta anys d'experiència realitzant acció social a les comarques gironines.

La delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme dona suport a l'organització de la pedalada i l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport EUSES ofereix gratuïtament el servei de fisioteràpia que anirà a càrrec d'estudiants del Grau de Fisioteràpia.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS