En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La zona on es preveu la construcció de la futura residència geriàtrica de Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Llagostera (Junts i PSC) ha decidit fer un canvi d’ubicació dels terrenys on s’ha de construir la futura residència geriàtrica.

Fins ara estava previst que s’ubiqués al costat de la llar d’infants El Carrilet, a l’avinguda de l’Esport, però amb el canvi es preveu construir a la zona d’equipaments de l’avinguda Canigó, on inicialment s’hi preveia la construcció del nou CAP, al costat del cementiri municipal.

Segons ha informat el consistori, aquest canvi compta amb el vist i plau de la resta de grups polítics amb representació a l’Ajuntament, ERC i la CUP-Alternativa i del Patronat de la Residència Josep Baulida.

Aquest nou emplaçament permetrà la construcció en planta baixa i pis, enlloc de fer-ho en tres plantes al terreny on inicialment s’havia de construir.

Segons ha detallat l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, “el projecte constructiu i la cerca de finançament per fer la realitat la nova residència geriàtrica és un dels compromisos i punts principals del pla de mandat 2023-27 i que per part del govern es vol fer i es farà de forma consensuada amb totes les forces polítiques”.

De moment l’Ajuntament ha encarregat un estudi de viabilitat arquitectònica i la definició del programa funcional del que ha de ser la nova residència geriàtrica, tal i com ha explicat la regidora de Gent Gran, Pilar Aliu.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS