En directe: Hot dance 80 - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

La Policia Local de Llagostera en un control a l'entrada de les urbanitzacions de Font Bona i Selva Brava. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera vol millorar la seguretat ciutadana al conjunt del terme municipal i per aquest motiu s’ha incrementat la presencia policial.

D’aquesta manera la Policia Local de Llagostera ha incrementat el patrullatge a les àrees més vulnerables com son les urbanitzacions i els veïnats del municipi. Amb aquest increment es pretén dissuadir als possibles delinqüents.

Des del consistori recorden que en el marc del conveni de col·laboració entre les policies de Llagostera, Caldes de Malavella i Cassà de la Selva, s’han incrementat els controls conjunts a les entrades i sortides del municipi.

La Policia Local de Llagostera està operativa les 24 hores del dia i per a qualsevol incidència o emergència es pot trucar al 972 80 55 80 o bé al telèfon d’emergències 112.

D’altra banda des de l’Ajuntament destaquen que la col·laboració ciutadana és de gran ajuda en matèria de prevenció de fets delictius, per aquest motiu si una persona és testimoni o coneixedor d’algun delicte s’ha de trucar al telèfon de la Policia Local o bé enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS