En directe: La dansa catalana

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels cartells creats per promocionar el Cros Escolar i creat per els mateixos infants de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El parc Miquel Noguer Auladell de Llagostera acollirà el primer Cros Escolar. Una iniciativa organitzada conjuntament per l’àrea d’Esports i el servei d’Educació de l’Ajuntament de Llagostera.

Es realitzarà juntament amb les dues escoles del municipi, Lacustària i Puig de les Cadiretes.

Es farà el dimarts 19 de març, on els infants de primària de Llagostera hauran de córrer diverses distàncies, segons l’edat, distribuïdes en franges horàries al llarg de tota la jornada. En concret de 9.30h a 12.30h serà per als alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t i de 15.30h a 16.30h per als de 5è i 6è.

Cada infant farà l’activitat amb un dorsal que haurà personalitzat ell mateix amb un dibuix i el número que se li hagi assignat. A més, la difusió del Cros Escolar s’ha fet amb dos cartells creats pels mateixos infants de cadascuna de les escoles del municipi.

D’altra banda, els alumnes del PFI-PTT d’Auxiliar de vivers i jardins també col·laboren en aquesta activitat. Ajudaran a la gestió del Cros i aquesta participació esdevindrà la culminació del projecte de xarxes PFT valors en l’esport.

El Cros Escolar està emmarcat en el Pla estratègic Educació 360 de Llagostera, i pretén fomentar la pràctica de l’esport, els hàbits saludables i continuar connectant els diversos agents educatius de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS