En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat, 18 d'abril, a dos joves de 23 i 24 anys per perpetrar tres robatoris a punta de pistola a Girona en una mateixa nit.

En tots els casos, els lladres abordaven a les víctimes pel carrer i, amenaçant-les amb una arma de petites dimensions i amb una navalla, robaven mòbils o bosses de mà.

Segons informen els Mossos en un comunicat, el primer robatori va ser al carrer de la Rutlla, cap a tres quarts de quatre de la matinada. Els dos lladres van abordar tres joves i els van robar els mòbils.

Cap a les sis del matí, i amb el mateix 'modus operandi', es van endur el mòbil i la ronyonera a un home que anava pel carrer Calderers.

El tercer robatori va ser al carrer Santa Clara. Els dos lladres van intimidar una dona amb la pistola i la navalla, es van endur la seva bossa de mà i la van fet caure a terra. En aquells moments, efectius dels mossos que estaven per la zona fent patrullatge a peu i, amb la descripció dels autors, van localitzar els dos nois al carrer Eiximenis.

Els joves, en veure els policies, van intentat fugir. Amb l'ajuda de més efectius, finalment els van poder interceptar i detenir com a suposats autors de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els detinguts, que tenen antecedents, han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS