En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

TEMPORADA FINALITZADA

Pica Lletres, és un concurs lingüístic per alumnes de 2n d'ESO. Hi participen centres d'arreu del territori català i pretén que d'una manera diferent i divertida es posin a prova els coneixements de català dels estudiants: proves de lletreig, embarbussaments, castellanismes...

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA - TORNA AL SETEMBRE

"El gust és vostre" és un programa on la gastronomia pairal i urbana en són els protagonistes, com també la tradició pagesa i les feines de pagès.

Llegeix més...

DILLUNS 1 DE JULIOL ÚLTIM PROGRAMA DE LA TEMPORADA

Un espai dedicat a fer-la petar i tractar temes dels quals costa parlar. Bé, a nosaltres no... veniu a fer safreig?

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

La sostenibilitat està plena de contradiccions. Tens la sensació que podries fer més per construir un món millor, però no saps ni per on començar? et sembla que hauras de renunciar a tots els plaers de la vida? estas cançat d'anar apretant a la gent perquè recicli? aquest és el teu programa.

Llegeix més...

En Joc, és un programa esportiu d'actualitat amb la informació de tots els esports: futbol, bàsquet, hoquei, handbol, motor, atletisme...

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA - TORNA A L'OCTUBRE

La Formula és un espai musical especialitzat en música dels anys 70, 80 i 90. mirem de tocar tots els estils: pop, rock, música catalana, espanyola, funky, disco, etc.

Llegeix més...

DIVENDRES 28 DE JUNY NO S'EMETRÀ - EL 5 DE JULIOL TANCAREM AMB EL REPÀS DELS NÚMEROS 1 DE LA TEMPORADA 23-24

El Top 25 és la llista d'èxits de Llagostera Ràdio. El programa va començar al 1984, el mateix any de la fundació de la Ràdio.

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA - TORNA A L'OCTUBRE

Un programa dedicat a la música del record, recuperem les cançons de la nostàlgia espanyola, italiana i també alguns temes del "guateque" dels anys 60 i 70. Cançons que de petits ja les escoltàvem a casa.

Llegeix més...