En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una oficina de Correus. / Foto: Guifré Jordan (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La decisió de la Junta Electoral Central (JEC) arriba després que Correus ho demanés justificant la petició per "facilitar la gestió" a les persones que han canviat la direcció d'entrega que havien indicat inicialment.

En una reunió aquest dijous, la JEC ha acceptat la petició de l'empresa pública i, així, la ciutadania tindrà mig dia més per entregar el vot per correu per a les eleccions d'aquest proper diumenge, és a dir, fins aquest divendres a les 14h.

Els sindicats CCOO i UGT han celebrat en un comunicat la decisió de la JEC i han remarcat que Correus ha atès, "un cop més, l'exigència d'ambdós sindicats per posar tots els mitjans necessaris a disposició de la ciutadania per facilitar l'exercici del dret al vot per correu".

L'acord de la JEC explica que els informes de Correus posaven en relleu que, "per molt que ja s'hagi entregat tota la documentació electoral, encara el 18 de juliol estaven pendents de recollida pels electors un 9,07% dels enviaments realitzats".

A més, pren la decisió "tenint en compte que s'ha produït un nombre significatiu de reexpedicions dels enviaments de documentació electoral".

L'àrbitre electoral remarca que Correus "haurà d'extremar la diligència per assegurar que els sobres amb el vot poden entregar-se el dia de la votació en les respectives meses electorals, dins dels terminis legalment establerts".

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS