En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Estudiants gironins abans de començar el primer dels exàmens de la selectivitat el 2017. / Foto: Marina López (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A la demarcacióde Girona hi haurà tretze tribunals. D'aquests, deu es trobaran repartits entre el campus Montilivi i el del Barri Vell de la UdG. Dos més es trobaran a Figueres i el darrer, a l'institut La Garrotxa d'Olot.

Aquest any, en comparació amb el passat, hi haurà més alumnes que s'examinaran de les Proves d'Accés a la Universitat a les comarques gironines.

En concret hi haurà un 11% més d'estudiants que faran les proves d'accés a la universitat (3.134), que avaluen els coneixements assolits durant el Batxillerat. El juny del 2017, van ser-ne 2.808 (dels quals 2.151 van examinar-se als centres de la UdG, 430 a Figueres i 227 a Olot).

Els exàmens començaran a les nou del matí, un cop els responsables hagin comprovat les dades de l'alumnat. La primera prova serà la de Llengua Castellana i literatura. Després, es farà de la Llengua Catalana i literatura. I ja a la tarda, en funció de la modalitat que els estudiants hagin cursat, faran els exàmens d'Economia de l'empresa, Història de la filosofia, Química, Anàlisi Musical, Dibuix tècnic i Literatura castellana.

Dimecres al matí serà el torn d'Història i Llengua estrangera (aquí, 2.740 alumnes s'examinaran d'anglès; 45 de francès; quatre d'alemany, i tres d'italià). A la tarda, es faran els exàmens de Ciències de la terra i del medi ambient, Fonaments de les arts, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Electrotècnia i Història de l'Art.

El dijous, el darrer dia, es faran les proves de Física i Geografia a primera hora del matí i, abans del descans per dinar, hi haurà també les de Dibuix artístic, Llatí i Matemàtiques. A la tarda les PAU acabaran amb els exàmens de Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Disseny, Literatura catalana i Tecnologia industrial.

Els estudiants podran consultar els resultats de les proves el proper 27 de juny. Les notes sortiran publicades per Internet i s'hi podrà accedir a través del portal accesuniversitat.gencat.cat. A partir d'aleshores, s'obrirà un termini de tres dies per sol·licitar revisions i fer reclamacions.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

AGENDA LOCAL

Poemes musicats

Dissabte, 27 abril 2024 12:00

Visita per joves a l'Ajuntament

Dissabte, 27 abril 2024 18:00

Marxa solidària: Amb pas ferm

Diumenge, 28 abril 2024 8:30

Taller: Lumen print

Diumenge, 28 abril 2024 10:00

Cata de vins

Diumenge, 28 abril 2024 12:00

COL·LABORADORS