En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera i la Biblioteca Julià Cutiller ja han convocat el Concurs Literari Sant Jordi, enguany la seva 28a edició.

El concurs té per objectiu promoure la creació literària en llengua catalana i fomentar la lectura i l’escriptura i com en les darreres edicions, hi ha un total de tres categories, infantil, juvenil i adult.

Pel que fa la categoria infantil hi ha tres subcategories: Infantil A (cicle inicial) on els participants han de presentar un conte il·lustrat. Infantil B (cicle mitjà) on s’ha de presentar un conte il·lustrat o una poesia il·lustrada i Infantil C (cicle superior), on els infants participants poden presentar una poesia o una narració.

A la categoria juvenil, també hi ha tres subcategories. Juvenil A (1r cicle d’ESO), Juvenil B (2n cicle d’ESO) i Juvenil C (nascuts els anys 2005 i 2006). Tots ells han de presentar una narració de temàtica lliure.

I pel que fa a la categoria adult, s’hi poden presentar aquelles persones majors de 18 anys i han de presentar una narració amb una extensió màxima de 15 pàgines.
Els treballs es poden presentar a la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera fins al divendres 3 de març.

En quan als premis, n’hi haurà un d’únic per a cada categoria. Per a la infantil serà un lot de llibres, a la juvenil, un val per valor de 150€ per comprar llibres i a la categoria adult, el premi seran 600€.

Les bases del Concurs Literari Sant Jordi es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

D’altra banda, també s’ha convocat un any més el Concurs de punts de llibre, aquest 2023 celebrant la 22a edició.

En aquesta edició es mantenen les tres categories: A per infants de 1r i 2n de Primària, B per a infants de 3r i 4t i C per a 5è i 6è. Han de ser de 20 cm de llarg i 6 cm d’ample i la tècnica emprada haurà de ser dibuix i pintura amb temàtica lliure.

Els punts de llibre s’han d’entregar a la Biblioteca Julià Cutiller fins al 3 de març.

Els premis seran la publicació dels punts de llibre per ser utilitzat com a punt de llibre habitual en els préstecs de la Biblioteca, un lot de llibres i la inscripció gratuïta a un trimestre qualsevol dels cursos que imparteix l’Escola d’Art Pere Mayol de Llagostera.

Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS