En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les plantes de marihuana que els Mossos van trobar a la casa de Llagostera. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos van detenir ahir, un home de 22 anys, veí de Llagostera i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A mitjans del mes de maig els mossos van saber que en un domicili de la localitat de Llagostera s’hi podrien estar realitzant actes de cultiu de marihuana.

Els mossos van investigar la casa sospitosa i en un primer moment no hi van observar res estrany, però uns mesos més tard hi van trobar un habitacle que havia estat construït al jardí del domicili i del qual en sortia una forta olor de marihuana i s’hi sentia soroll de compressors.

Dimarts al matí es va realitzar una entrada a l’habitatge i es va trobar unes 300 plantes de marihuana, 21 làmpades i 21 transformadors, filtres, extractors d’aire, ventiladors, entre d'altres.

El llogater de l’immoble va quedat detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els mossos també li van imputar un delicte de defraudació de fluid elèctric ja que les línies que donaven electricitat a la casa estaven connectades de forma fraudulenta.

El detingut, a qui no consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l’autoritat judicial competent de Girona.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS