En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Creu Roja Joventut inicia aquesta setmana la 26a campanya de joguines sota el lema "Els seus drets en joc".

La previsío és repartir joguines a més de 3.100 infants en situació de vulnerabilitat de les comarques gironines.

L'Entitat fa de nou una crida a la ciutadania perquè doni joguines noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

L'objectiu és aconseguir-ne més de 6.300 fins al 4 de gener per cobrir les necessitats de milers de nens i nenes de les comarques gironines.

A la campanya hi participaran més de 100 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut a través de les 15 assemblees locals i comarcals de l'entitat.

La iniciativa s'emmarca en el projecte 'Joguina Educativa' que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l'any. Amb aquesta iniciativa vol sensibilitzar la població sobre el valor educatiu de les joguines i la seva importància com a eina per al creixement dels infants i per al desenvolupament de les seves capacitats i habilitats.

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d'empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d'espais per a la recollida, entre d'altres.

Tota persona interessada a col·laborar amb la campanya de joguines, ho podrà fer apropant les joguines a qualsevol de les assemblees participants, als diferents punts de recollida dels col·laboradors o bé participant en les diverses accions i activitats organitzades.

Tots aquests punts i les diverses activitats previstes a les diferents localitats es poden consultar a la web www.lajoguinaeducativa.org.

Vota el número 1

Pel 14 de maig

COL·LABORADORS