En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El ganivet, la navalla i el punxó que la Policia Local de Banyoles ha comissat al detingut. / Foto: Policia Local de Banyoles

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La detenció de l'individu va tenir lloc la matinada de dimecres a dijous. Abans, però, l'home ja havia obligat la Policia Local i els Mossos d'Esquadra a mobilitzar-se.

Estava llançant objectes des del balcó de casa seva (un pis situat al carrer Barcelona). Després de rebre l'avís d'un veí, la policia va anar fins al lloc per intentar calmar-lo, però en veure que la seva presència encara l'alterava més, van optar per no intervenir.

Una estona després, però, l'home es va presentat a la comissaria de la Policia Local. Eren cap a les cinc de la matinada. L'individu estava molt alterat i, quan va tocar al timbre, els agents ja van veure que s'amagava alguna cosa entre la roba. A l'avantbraç, hi duia un ganivet de cuina d'uns 55 centímetres.

Els agents van forcejar amb ell i van haver de reduir-lo i immobilitzar-lo al terra, perquè l'home es resistia en tot moment.

Després d'identificar-lo, la Policia Local el va escorcollar i li va trobar dues armes més al damunt. En una de les butxaques de la jaqueta, hi portava una navalla. I amagat a la zona dels genitals, un punxó.

La Policia Local va arrestar l'individu i va traspassar la detenció als Mossos d'Esquadra, que seran els encarregats de passar-lo a disposició judicial.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS