En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Operaris realitzant els treballas d'asfaltatge al c/ St. Felip Neri. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Avui dimarts han començat els treballs d’asfaltatge de diversos carrers de Llagostera, en concret al nucli antic.

L’actuació està emmarcada dins del Pla de Barris i els carrers on s’estan realitzant les obres son el c/ Santiago Rusiñol, c/ Sant Felip Neri, c/ Barcelona i un tram del c/ Girona.

Segons ha informat l’Ajuntament de Llagostera, les obres s’han pogut incloure en el nou pla financer presentat pel consistori i acceptat per la Generalitat, que ha permès prorrogar l’execució del Pla de Barris fins al desembre del proper 2019.

El regidor d’Hisenda i responsable del Pla de Barris, Ramon Soler, ha explicat que “Amb aquest nou pla financer hem pogut incloure noves actuacions on reinvertir els diversos romanents del pressupost d’altres accions ja realitzades”.

Per la seva banda, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha detallat que “Amb aquesta actuació tot el perímetre de carrers que conformen el Pla de Barris haurà tingut una actuació de millora urbanística”.

En total, els treballs de reparació del paviment tenen un cost de 79.000€, i es preveu que estiguin enllestits aquest mateix divendres.

 

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS