En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

Uns turistes a la recepció d'un hotel de Lloret de Mar. / Foto d'arxiu (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

CCOO va denunciar davant d'Inspecció de Treball diversos hotels de Lloret de Mar per frau en la contractació del personal.

Treball ha resolt ara els requeriments instant als establiments hotelers a transformar 66 contractes per circumstàncies de producció en fixes discontinus i a canviar la categoria laboral a 79 empleats més.

Segons el sindicat, els afectats treballaven en aquestes empreses des de l'any 2015 amb contractes de producció a través d'empreses de treball temporal. A més, en molts casos la categoria que se'ls aplicava era inferior a la que els pertocava.

CCOO alerta que tenien una categoria que el conveni col·lectiu recull per a les persones que no tenen cap experiència en el sector de l'hostaleria tot i que hi treballaven des de feia anys. La nova catalogació els comportarà un increment mensual d'entre 200 i 250 euros mensuals.

Un dels aspectes que recull la resolució d'Inspecció de Treball és el cas de 16 cambreres de pisos d'una empresa de neteja que tenien contractes per obra i serveis i que ara les hauran de fer fixes discontinues.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS