En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els Reis a la Plaça Catalunya durant la recepció reial del passat 2018. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Melcior, Gaspar i Baltasar tornen un any més a Llagostera per portar regals a tots els nens i nenes del municipi.

Des de fa setmanes, la Comissió de Reis ja ho te tot ben preparat per rebre a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

La cavalcada iniciarà a les 19h a l’Avinguda de l’Esport aquest dissabte 5 de gener i a partir d’aquí s’iniciarà un recorregut per diversos carrers de Llagostera, perquè tothom pugui rebre els Reis.

El recorregut serà el següent: Passeig Romeu, carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, carrer Fivaller, carrer Jaume I i com sempre finalitzarà a la Plaça Catalunya on hi haurà la recepció reial.

La cavalcada estarà encapçalada un any més pel Follet, que recollirà els xumets dels nens i nenes que vulguin donar-lo als Reis, seguirà amb les carrosses que portaran al Rei Blanc, al Rei Ros i al Rei negre, també tot un seguit de camions carregats amb els regals pels nens i nenes del municipi i la tancarà la Carbonera, on es fabrica el carbó per a tots aquells que no s’hagin portat bé al llarg de l’any.

Com sempre també acompanyarà el seguici reial, un grup de malabars i un grup de ball.

Durant tota la cavalcada, els Reis Mags d’Orient repartiran un total de 400 kg de caramels, tots sense gluten. I de fet, les llaminadures que també es reparteixen al llarg de la recepció reial a la Plaça Catalunya també seran sense gluten.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS