En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els objectes que van robar els lladres. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'avís a la policia el va donar el mateix propietari de la casa que es va despertar al sentir sorolls en una de les habitacions del domicili, el dilluns 7 de gener.

Al veure'l, els dos joves, de 18 i 19 anys, van baixar ràpidament per les escales fins a la planta inferior de la casa i van fugir saltant per la mateixa finestra que van forçar per entrar-hi i que dona a un pati. De seguida es va posar en marxa una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra que estava fent tasques de patrullatge a Girona.

Els policies van localitzar un dels joves i el van detenir, però abans el lladre va colpejar un dels mossos, fet pel qual també se l'acusa d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. A l'altre implicat se'l va arrestar dos dies més tard a Barcelona.

La patrulla també va recuperar dues motxilles amb els objectes que els lladres s'havien emportat, i que van llençar durant la fugida. A dins, els Mossos van trobar 1.200 euros en efectiu, un ordinador portàtil, rellotges, roba, una càmera digital, una filmadora de vídeo, una tauleta electrònica, un telèfon mòbil i una targeta de crèdit.

El jutge de guardia de Girona va deixar els dos lladres en llibertat després de prendre'ls declaració.

Vota el número 1

Pel 18 de juny

COL·LABORADORS