En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Veïns de Font de la Pólvora en la manifestació cap a l'Ajuntament de Girona. / Foto: Aleix Freixas (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El consistori havia anunciat que a partir de dilluns diverses patrulles mixtes formades per tècnics d'Endesa, Policia Municipal i Mossos comprovarien els comptadors del barri.

Si detectaven que no tinguessin contracte vingent els desconnectarien.

La decisió d'ajornar els talls de llum per frau elèctric a la Font de la Pólvora fins que resolgui les primeres peticions per regularitzar el serveiel termini s'ha pres d'acord amb els veïns després de rebre les primeres demandes socials per arreglar la situació.

Per això, es reforçarà el personal de serveis socials del Centre Cívic Onyar dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve des d'on s'assessorarà als veïns sobre els tràmits que han de fer. A més, s'ha organitzar una reunió informativa al mateix centre el 31 de gener. La previsió és que els controls es facin d'aquí a dues o tres setmanes.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va anunciar dimecres que l'Ajuntament compareixerà com a acusació particular contra els habitatges que defraudin la llum en aquest barri i va demanar a totes les famílies que s'havien vist "forçades" a punxar la llum per necessitat a acudir als serveis socials per "regularitzar la seva situació".

A més, va assegurar que a partir de dilluns engegarien una campanya per lluitar contra el frau elèctric amb patrulles mixtes que comprovarien comptador per comptador i desconnectarien aquells que no tinguessin contracte vigent.

En un comunicat, el consistori ha anunciat avui que ha decidit ajornar la mesura després de rebre les primeres peticions per regularitzar el servei. Ho ha acordat amb els veïns i, a més, reforçarà el personal tècnic al Centre Cívic Onyar per informar als veïns sobre els tràmits que han de fer per arreglar la situació.

L'Ajuntament també ha organitzat una reunió informativa amb els veïns del barri al mateix centre cívic el 31 de gener.

La previsió és que els dispositius per desconnectar els comptadors sense contracte es facin d'aquí a dues o tres setmanes.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS