En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La plantació de marihuana descoberta a Sarrià de Ter. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sarrià de Ter han denunciat penalment un home de 29 anys, veí del municipi, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

Tenia més de 600 plantes de marihuana en tres estances diferents en un habitatge del carrer del Firal d'aquesta població.

Els fets van passar el 4 de febrer. La Policia Local va localitzar una connexió fraudulenta acompanyats de dos operaris d'una companyia elèctrica, que van tallar el subministrament.

Els agents van avisar els Mossos d'Esquadra al constatar una forta olor a marihuana que provenia d'un garatge. En aquell moment, va sortir-ne un home que, al preguntar-li per l'olor, va reconèixer que tenia plantes d'aquesta droga.

Després d'aconseguir l'autorització, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sarrià de Ter van entrar al garatge i al traster del domicili i van localitzar el cultiu amb un total de més de 600 plantes repartides en tres estances diferents. També hi havia ventiladors, làmpades i aparells d’aire condicionat.

El agents van denunciar penalment l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i un segon delicte de defraudació de fluid elèctric.

El denunciat, veí de Sarrià de Ter, nacionalitat romanesa i sense antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS