En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Operaris durant les obres de construcció del mur de gabions de pedra. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per evitar esllavissades al c/ Ramal a causa de les pluges, Llagostera ha iniciat la construcció d’un mur de gabions de pedra.

De fet, aquest va se un dels danys produïts al municipi a causa de les fortes pluges del mes de novembre del passat 2018.

Però no va ser l’únic cop que el mur de terra va cedir, i és que segons ha explicat l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria “Les esllavissades i despreniments en aquest punt són constants, amb l’afectació del vial públic per la quantitat de sediments que s’hi acumulen arrossegats per l’aigua”.

Així doncs, per evitar situacions com aquestes, la solució adoptada pel consistori ha estat la col·locació de gabions de pedra natural que formen un mur de contenció amb l’objectiu d’evitar més despreniments.

El carrer Ramal, és un tram molt transitat a Llagostera, ja que enllaça la carretera de Caldes amb la C-65 en direcció Girona o bé cap a la Costa Brava.

Les obres tenen un cost de 30.000€ i es preveu que estiguin enllestides a finals d’aquesta mateixa setmana. Des de l’Ajuntament han informat que mentre durin els treballs és possible que el trànsit es vegi afectat en determinats moments.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS