En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior d'un dels edificis de la UdG. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Universitat de Girona s'ha convertit en el primer centre de l'estat en impartir classes centrades en l'àmbit d'apartaments turístics. La formació l'ofereix l'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava – Pirineu de Girona.

Es realitza gràcies a una col·laboració amb la Facultat de Turisme de la UdG.

Es tracta d'una assignatura optativa que poden escollir els alumnes de 4t del grau de Turisme. Consta de tretze sessions teòriques d'una hora i mitja a l'aula i una sessió que consistirà en una visita a un habitatge d'ús turístic i un apartament.

L'assignatura s'imparteix entre aquest febrer i el maig. Està coordinada per la gerent de l'ATA, Àngela Galceran, però les classes les faran diferents membres de la junta de l'ATA i col·laboradors externs.

Des de l'Associació es mostren satisfets de poder incloure aquesta formació dins dels estudis universitaris de Turisme perquè "permetrà aportar coneixement específic del nostre sector als alumnes", ha afirmat l'entitat.

Per la seva banda, el degà de la facultat, Joaquim Majó, ha destacat la importància de "donar consciència d'un sector molt important que fins ara quedava tangencial".

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS