En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Foto de família d'organitzadors i alguns dels artistes participants a l'Espurnes. / Foto: Aleix Freixas (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de 20 espectacles de diverses disciplines a la segona edició del Festival Espurnes de Llagostera.

Música, circ, màgia, tallers... son algunes de les activitats que oferirà el festival al llarg de les 12 hores de durada. En concret es realitzarà el dissabte 18 de maig.

En aquesta segona edició, el festival ha volgut fer un salt endavant i reforça el seu caràcter multidisciplinari i eclèctic.

Pel que fa als artistes participants en l’àmbit musical, hi destaquen les havaneres de Les Anxovetes, el duet valencià Mireia Vives i Borja Penalba i Joan Colomo, que presentarà el seu nou disc “L’oferta i la demanda”. L’artista no serà l’únic que presentarà nou treball al festival, si no que també ho farà Ninus, Namina i Xavier Calvet com també Cesc. L’apartat musical segueix amb artistes com Joan Masdéu, l’excantant de Whiskyn’s, Magalí Sare i Marion Harper.

També s’ha programat un espectacle inèdit i produït expressament pel festival: ” poemes i cançons (amb amor encara que no siguin d’amor)” i anirà a càrrec de Els Carbonell, és a dir, el teclista de Txarango, Sergi Carbonell, i el seu pare, l’actor Janot Carbonell. Un espectacle que Janot Carbonell ho ha definit com "un viatge per diferents moments de la nostra vida que han tingut un impacte especial". D'aquesta manera, pare i fill volen compartir amb el públic algunes de les emocions que els han marcat "per bé o per mal" i que els espectadors també se les sentin seves. A més, Carbonell ha garantit que hi haurà diverses col·laboracions, tot i que no ha volgut avançar cap nom.

L’Espurnes, però, no només és música, si no que també ha programat altres disciplines, com una àmplia oferta de tallers per petits i grans, en concret un taller de hip hop, deejaying i graffiti, dibuix de cançons, malabars i un taller de cajón. Tot això a càrrec de Cirquet Confeti, Marta Bellvehí, l’Associació Juvenil Heal, l’Esplai Papu-Tisores i Khan Cartró.

El festival també comptarà amb un espectacle de circ, en concret amb la companyia Yldor Llach, amb un espectacle d’acrobàcies sobre bicicleta.
També hi haurà un cercavila a càrrec de la Colla Gegantera de Llagostera i un espectacle de màgia itinerant amb el llagosterenc Eduard Juanola.

Els assistents també podran visitar una fira d’entitats sense ànim de lucre, i com en l’anterior edició, hi haurà una zona de Food Truks amb una àmplia oferta gastronòmica.

El Festival Espurnes es realitzarà al Parc de l’Estació i l’entrada serà gratuïta. Està organitzat des de la revista LATORNADA.CAT, el grup SOTRAC i amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona.

Vota el número 1

Pel 4 de desembre

COL·LABORADORS