En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La furgoneta circulant per l'AP-7 a Sant Julià de Rami. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 60 anys i resident a Bèlgica per una infracció molt greu d'excés de pes i conducció negligent.

Va passar el 7 de març pels volts de les deu de la nit al punt quilomètric 54 de l'AP-7 al seu pas per Sant Julià de Ramis.

Una patrulla de trànsit va veure una furgoneta que circulava a 50 km/h per aquesta via ràpida. Com que era de nit, això incrementava encara més el perill d'encalç per part d'altres vehicles. Els agents van aturar la furgoneta i van comprovar que circulava amb un 57% més del pes permès.

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el conductor per una infracció molt greu d’excés de pes en base la Llei d’Ordenació del Transport Terrestre i el van sancionar amb 4.000 euros. Pel que fa a la conducció negligent per circular a 50 km/h per una via ràpida, els agents li van posar una altra sanció de 200 euros en base al Reglament General de Circulació.

La furgoneta va quedar immobilitzada al lloc fins que el conductor va descarregar l’excés de pes a un altre vehicle. El denunciat és un home de 60 anys, nacionalitat marroquina i amb residència a Bèlgica.

Vota el número 1

Pel 21 de juny

COL·LABORADORS