En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'entrada del c/ Constància de Llagostera on hi ha la càmera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Al mes de gener van finalitzar les obres de reurbanització del c/ Constància de Llagostera, i va passar a ser zona de vianants.

Al llarg d’aquets darrers mesos, l’Ajuntament ha tingut en fase de proves la càmera de control de trànsit, però a partir de l’1 d’abril aquesta començarà a sancionar als vehicles que hi circulin de forma no autoritzada.

Amb motiu de l’activació de la càmera, des del consistori han informat que es crearà una llista de vehicles autoritzats, amb l’objectiu de permetre el pas al carrer per accedir als garatges o bé per realitzar tasques de càrrega i descàrrega.

Des de l’Ajuntament de Llagostera també informen que tot i que el vehicle estigui autoritzat a accedir a aquest carrer per a vianants, no es pot entendre com un dret a passar sempre que un ho desitgi fora dels motius que habiliten el pas.

Si es detecta que un vehicle fa un mal ús de l’autorització de pas, no respectant els motius pel qual ha estat habilitat, es procedirà a aplicar la normativa vigent en matèria de trànsit i es denunciarà l’infractor i se li retirarà l’autorització.

Per tal de que un vehicle sigui autoritzat, la persona interessada s’haurà de posar en contacte amb la Policia Local.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS