En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un home, de 30 anys i veí de Salt, per circular més de nou quilòmetres en direcció contrària per l'A-2 al Gironès.

Va seguir conduint sense la porta i una roda davantera després d'accidentar-se amb una tanca de la carretera.

Els agents el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per originar un greu risc per a la circulació i per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia després de l'accident.

Els testimonis van avisar també que s'havia accidentat amb una tanca metàl·lica però, tot i així, havia continuat la marxa. Els agents van localitzar el turisme aturat en direcció contrària al peatge d'accés de l'autopista AP-7, a Fornells de la Selva. El conductor, que estava il·lès mostrava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, però no va voler fer-se la prova corresponent.

Mentrestant, una altra patrulla que inspeccionava la via va trobar la tanca danyada i la porta del turisme a uns cinc quilòmetres del punt on es trobava el cotxe. Uns metres més enllà també van localitzar la roda que li faltava.

El detingut, que no tenia antecedents, ha passat aquest dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

 

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS