En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut nou homes, d'entre 20 i 46 anys, per furtar més de 180 mòbils d'una empresa de paqueteria de Celrà.

Els fets es remunten a l'octubre de l'any passat quan els responsables de l'empresa van començar a detectar que hi havia paquets que no arribaven al seus destinataris. En tots els casos, es tractava de productes de petit volum i la mercaderia sempre eren terminals de telefonia d'alta gamma.

Quan la policia va iniciar la investigació va comprovar que els paquets sempre desapareixien quan treballaven els mateixos repartidors i encarregats.

Fins al març, van detectar uns 188 paquets desapareguts, amb un valor aproximat de 100.000 euros. Els agents també van seguir el rastre dels paquets i van constatar que alguns terminals eren venuts a particulars i altres s'havien venut a una botiga de telefonia mòbil de compravenda i reparació que s’encarregava de vendre’ls de nou.

La investigació va culminar el 27 de març amb la detenció de vuit dels implicats, tots ells treballadors d'una empresa subcontractada de paqueteria, que treballaven de manera continuada. L'endemà, la policia va arrestar al responsable de la botiga de telefonia.

Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. La policia els atribueix els delictes de de furt continuat, receptació i pertinença a grup criminal.

Els Mossos no donen el cas per tancat i no descarten noves detencions.