En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant de la lluita de gladiadors al Mercat Romà de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Romans, gladiadors, esclaus, artesania, alimentació... el nucli antic de Llagostera ja es prepara per tornar a acollir el Mercat Romà, la seva 12à edició.

El Mercat Romà es realitzarà el diumenge 7 d’abril i arrencarà a les 10h. Durant tota la jornada, els visitants podran gaudir d’activitats per a totes les edats.

Un any més, la plaça del Castell i els carrers propers, es tornaran a convertir en un mercat ambientat en l’època romana, amb parades d’artesania, alimentació, mostres d’oficis, atraccions romanes, entre d’altres.

També hi haurà diversos espectacles, tant itinerants com a l’escenari de la plaça del Castell.

Pel que fa als itinerants, hi haurà desfilada de manaies a càrrec de la Legió V Macedònica de Blanes i cercaviles musicals amb Sübitus.

I els espectacles que es realitzaran a l’escenari situat davant de la torre de la presó, seran lluites de gladiadors amb la companyia Drakonia, espectacle de serps, foc i punyals amb el Fakir Kirman i dansa amb la companyia Un sol traç.

Tots aquets espectacles es realitzaran tant al matí com a la tarda.

El Mercat Romà de Llagostera tancarà la seva dotzena edició a les 20.30h, com ja és costum amb un espectacle de foc a càrrec de la companyia Drakonia.

D'altra banda un any més, des de l’Associació de Restaurants, s’ha organitzat la jornada gastronòmica d’inspiració romana “Cuina dels manaies”. La qual es podrà degustar a un total de 8 restaurants de Llagostera. Els menús oscil·len entre els 25 i 70€. La Cuina dels manaies es durà a terme des d’aquest divendres 5 d’abril fins al 14 d’abril.

Consulta tota la programació del Mercat Romà i La cuina dels manaies AQUÍ.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS