En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La marihuana localitzada al laboratori que hi havia en un dels pisos del bloc ocupat de Calonge. / Foto: Ajuntament de Calonge

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han fet balanç aquest dijous de l'actuació per desallotjar el bloc ocupat de Calonge a principis de mes.

Durant l'operatiu, van confiscar un ciclomotor i quatre motos, tres de les quals havien estat completament desballestades.

Una d'elles, a més, de la marca Honda CFR 100F6 està relacionada amb un robatori amb força que es va produir al carrer Major. També en relació a aquest robatori es va poder recuperar una bicicleta de la marca Spezialized, valorada en gairebé 1.000 euros. A més, van recuperar un conjunt de pals de golf robats i valorats en 2.500 euros.

L'entrada també va posar al descobert un laboratori de cultiu de marihuana i 116 grams d'aquesta substància. L'espai comptava amb làmpades de secat, aire condicionat, ventiladors, temporitzadors de llum, tres llums amb reflector i diversos productes químics.

A més, la policia va localitzar diversos objectes religiosos robats de l'església de Sant Martí de Calonge. Entre ells, un calze, una custòdia, tres plats i tres copons.

El material es van comissar en cinc dels pisos i ara s'han obert diligències policials que s'han enviat al jutjat de Sant Feliu de Guíxols.

El bloc ocupat es va aixecar ara fa pocs anys però el constructor, arran de la crisi, va aturar l'obra quan ja estava pràcticament enllestida. Es troba situat al centre de Calonge, molt a prop de l'Ajuntament. En concret, a la cantonada entre els carrers Enric Roure i La Sala.

El consistori va decidir desallotjar el bloc després que diferents informes alertessin que hi havia "un risc imminent" per als qui l'ocupaven arran de les connexions fraudulentes que s'havien fet per disposar de llum i aigua. Entre d'altres, aquests informes els havien emès tant els mateixos serveis tècnics municipals com les companyies de gas i aigua.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS