En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'intent de robatori a la casa de Palol d'Onyar va tenir lloc el dia de Sant Jordi cap a un quart de cinc de la tarda.

Els dos lladres, que tenen 25 i 31 anys, van entrar a dins de l'habitatge, situat al carrer de l'Arç, després de forçar-ne la porta amb una palanca.

La jugada, però, els va sortir malament, perquè el propietari era dins la casa i els va sorprendre.

En veure's descoberts, els dos joves van marxar corrents. Però ja era tard. El propietari va alertar els Mossos d'Esquadra, la policia va muntar un operatiu per localitzar-los i els van poder detenir al cap de poca estona. A un dels lladres, el van trobar corrents pels marges de la carretera C-250; i a l'altre, el van atrapar després que s'intentés amagar darrere uns matolls.

Els lladres viuen a Sant Feliu de Guíxols i tots dos tenen antecedents. De moment, els Mossos d'Esquadra els atribueixen la temptativa de robatori amb força a la casa de Palol d'Onyar. Però el seu historial podria créixer.

I és que, després de detenir-los, els agents van localitzar el cotxe que havien fet servir per arribar fins al lloc. I a dins, la policia hi van trobar una bossa amb diferents objectes robats. Entre d'altres, una col·lecció de monedes i bitllets de diferents països, un telèfon mòbil o un rellotge de gamma alta. Per aquest motiu, els Mossos investiguen si els lladres han participat en altres robatoris.

Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona aquest dimecres. Després de prendre'ls declaració, el jutge els va deixar en llibertat provisional.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS