Llagostera Ràdio on-line

Una de les activitats del Vívid. / Foto: Vívid

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un total de 2.009 persones han assistit a les activitats programades del Vívid, amb una ocupació mitjana superior al 90%.

Les dades suposen la xifra més alta d'assistents i el nivell més alt de totes les edicions. Una trentena de les activitats, a més, van exhaurir les entrades disponibles.

Entre les propostes més concorregudes, hi ha la Mostra de Vins de Roses, amb 650 participants; els tastos amb personalitat o monòlegs maridats (amb Carlos Latre, Yolanda Ramos, Pep Nogué i Anna Bertran), amb 280 assistents, i la III Marxa Popular entre Vinyes, que es va fer a Calonge-Sant Antoni, amb 150 caminants.

Segons l'enquesta encarregada, a més, un 66,2% dels participants procedien de les comarques gironines, principalment de Girona, sumant un 20% del total. També hi ha hagut una alta participació de veïns de Figueres, Banyoles i altres localitats com Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell o Calonge. L'enquesta també recull que el 33,8% dels visitants van venir de la demarcació de Barcelona.

Pel que fa al perfil, el 47,05% ha fet les activitats en parella; el 38,97 %, amb amics, i l’11,02%, amb la família. Per franges d’edat, els adults d’entre 30 i 50 anys han representat el 54,4% dels participants, seguits pel grup de públic d’entre 50 i 70 anys, amb el 37,9%. L’enquesta recull l’elevat grau de satisfacció del públic assistent, amb una valoració molt bona per part del 85,2 % dels usuaris, i bona per part del 12,5 %.

L'informe també conclou que tres de cada quatre participants han dinat o sopat a la zona i que un de cada cinc ha pernoctat a la Costa Brava.

El Vívid encara s'allargarà aquest mes de maig una activitat que es va haver d’ajornar en la data prevista a l’abril. Es tracta de la proposta ViMàgia, que tindrà lloc al celler Vinyes d’Olivardots, el dia 4 de maig.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS