En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal per estafar 360.000 euros a una agència de viatges de Girona. El cas es va destapar a mitjans del 2017.

Va ser l'apoderat de l'empresa a través d'una denúncia on manifestava que havia detectat diverses transferències bancàries irregulars des del 2012 i fins al 2014 en concepte de pagaments per serveis, que es feien a comptes desconeguts.

La policia va descobrir que una treballadora amb accés al sistema comptable editava els comptes dels clients i disfressava els comptes on transferia els diners il·legalment com a comptes de pagament a establiments i grups hotelers amb els quals l'agència operava habitualment.

Per encobrir els pagaments utilitzava com a justificants reserves anul·lades o falsejades. De moment, hi ha dos detinguts, un home i una dona de nacionalitat espanyola, i la policia busca un tercer membre, un ciutadà paquistanès que està desaparegut.

La organització utilitzava cinc comptes bancaris de diferents entitats per ingressar els diners. Les extraccions es feien normalment a través de caixes automàtics, amb imports d'entre 1.000 i 10.000 euros. El mateix dia es transferien a un dels cinc comptes que tenien.

La policia ha detingut dos dels integrats com a presumptes autors dels delictes d'estafa continuada, apropiació indeguda i falsedat documental.

La Guàrdia Civil ha instruït les diligències i les ha entregat al jutjat d'instrucció 2 de Blanes.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS